Usta Yardımcısı;

Tatlı aranjmanlarımız sipariş üzerine hazırlanıyor, önceden yapıp bekletmiyoruz. Meyveleri taze günlük seralardan temin ediyoruz ve meyve sepeti hazırlıyoruz. Tatlı Meyve sepeti hazırlamak 15-45 dakikamızı alıyor, meyveleri süslerken hiçbir şey düşünmeden, işimize odaklanıyoruz, sadece o güzelliği düşünüyor ve yaşıyoruz, etrafımızda konuşulanları bile duymuyoruz. Meyve sepeti hazırlamak bizi dinlendiriyor, mutlu ediyor. İnsanlara sevgi dağıtıyoruz. “Geri dönüşü olan güzel olan bir iş”

 

Satış temsilcisi;

Tatlı meyve sepetleri doğum günü, yeni iş, tebrik, özür dileme, kutlama kokteyli, geçmiş olsun hediyesi, bebek hediyeleri, içimden geldi hediyeleri, kız isteme hediyeleri, sevgililer günü, yılbaşı, kurumsal etkinlikler, evlilik,  yıldönümü, babalar günü gibi özel günlerde tercih ediliyor. En çok talep öğretmenler günü, yılbaşı, sevgililer ve anneler gününde olduğunu söyledi.

Sevdiklerinizin kalbine giden yol tatlı meyve çiçeklerden geçiyor. Sevginizin  Yeni Adresi Tatlımeyve.com kaliteleri ürünler, bol çeşit, indirimler! Aynı Gün Teslimat. Uygun Fiyatlar. Taptaze Renkli Tatlı Çiçekler. Şık Vazolar, Sepetler, Kişiye Özel Meyve Çiçekler,

Doğum günleri kutlanması gereken en önemli özel günlerden bir tanesidir. Hele bu sevgilinizin doğum günü ise ona o günü farklı ve özel hissettirmek için şık, taze kaliteli meyve sepetleri, tatlı hediyeler için hemen www.tatlimeyve.com adresine gidin Sevgilinizin doğum gününde onu şaşırtmak ve o günün çok özel bir gün olduğu göstermek sizin elinizde geç kalmayın!

Call Center;

Gün içinde çok sayıda insan ile konuşuyoruz. Onların sevgilerini, duygularını bizde paylaşıyoruz. Onlarla birlikte yaşıyoruz.  Sipariş veren müşterilerimizden bazı örnekler;

Annesi şeker hastası olan bir genç delikanlı annesine doğum günü hediyesi meyve pastası yaptırdı. Annesi o kadar mutlu olmuş ki doğum gününden sonra bizi aradı. ‘Annem çok mutlu oldu, mutluluktan ağladı, çok teşekkürler’ dedi. Ben de onun bu mutluluğuyla mutlu oldum. İşimiz insanlara mutluluk dağıtmak. 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here