Sevdiğiniz insanın doğum gününde onun için özel bir şeyler yapmak istiyor olabilirsiniz. Belki de gece tam saat 00:00’da ona çok güzel ve özel bir doğum günü mesajı atmakla bu özel günü kutlamaya başlayabilirsiniz. Kalemim pek iyi değil, ne yazacağım? Diye düşünüyorsanız endişelenmeyin! Sizler için sevgiliye doğum günü mesajı atma konusunda biraz bilgi topladık. En çok sevilen 2019 sevgiliye doğum günü mesajı seçeneklerinde sizin için küçük bir araştırma yaptık. İşte ona olan aşkınızı ve o doğduğu için kendinizi ne kadar şanslı hissettiğinizi ona anlatan sevgiliye doğum günü mesajları…

Sevgili İçin Doğum Günü Mesajları;

  • Güzel sevgilim doğum gününde seninle olmak bana en büyük armağan. Daima beraber olacağımız, nice apaydınlık yıllara… Mis kokan bir buket çiçekle karşına çıkıp seni kollarıma alacağım anı düşleyerek sabretmeye çabalıyorum. Seni çok özledim.
  • Seninle yaşlanmak ve her an yanı başında olmak bana en büyük armağan. Bugün senin günün, mutluluksa sayende her gün benim. Baharda uyanan doğa gibi, ırmaklar ve deniz suyu gibi, güneşin ısıttığı papatya dolu kırlar gibi enerji dolu bir yaş seni bekliyor. Doğum günün kutlu olsun bebeğim. İyi ki varsın. İyi ki sıcacık duygular getiriyorsun hayatıma.
  • İyi ki varsın canım. Nice mutlu yaşlarını, diz dize yaşamak arzusuyla, seni ne kadar sevdiğimi söylemek istedim. Kavuşmak için sabırsızlanırken hatıralarımızla avunuyorum. Aşkın giderek büyüyüp kocaman bir ateş olduğu, karanlıkları aydınlattığı iki kişilik evrenimizde bugün her şey seni söylüyor.
  • Hayatım, doğum günün kutlu olsun. Sevgini kattığın, güzelleştirdiğin her gün benim yaşama sevincimsin. Yalnızlığın bittiği andan beri en iyi dostum, sırdaşım, arkadaşım, eşim olduğun için çok şanslıyım. En güzeli de yaşam macerasında, bu yürüdüğümüz engebeli yolda, senin yanında olabilmek.
  • Bu sabah güneş senin için doğdu, fark ettin mi? Bugün düşlere dalıyorum, aklımda hep sen… Şimdi seninle birlikte, kahkahalarla ve mutlulukla geçecek nice yıllarımızın hayalini kuruyorum. Yanında olmak için sabırsızlanıyorum. Biriciğim, doğum günün kutlu olsun.

  • Sevgilim doğduğun gün benim için bayram demek, iyi ki varsın.
  • Hayatım, anlamlandırdığın her gün benim için ayrı bir güzellik ama doğduğun gün en özeli. İyi ki varsın. Şimdiden özlediğim mis kokunu içime çekmek için sabırsızlanıyorum.
  • Sevgilim iyi ki doğdun, beraberliğimizde dünyama getirdiğin her şey için minnettarım. Tüm şarkıların seni söylediği, kuşların senin adınla cıvıldadığı bir gün… Güneşin ışığında sen varsın ve yıldızlar senin için parlıyor. Yanından bir an bile ayrılmamak ve bu mutluluğu seninle paylaşmak şimdi en huzurlu hayalim. Seni seviyorum bir tanem.
  • İyilik meleğim, sevgilim… Dünyaya gelmen, benim olman, doğum günlerini beraber kutlamak ne kadar da güzel. Senin bütün o neşemizin kaynağı olman, bana yaşattığın tüm anılar düşününce içimi kamaştırıyor. Aşkla hayallere dalıyorum. Beni bambaşka birine dönüştürdün. Ellerimden tutup beni ayağa kaldırdın. Teşekkür ederim. Nice yaşlara.
  • Bir tanem, bugün yılın en güzel günü. Çünkü küçücük bir bebek olarak dünyaya geldin ve bugün gözlerini açtın. Yıllar geçti ama sen hala benim bebeğimsin. Şimdi o ilk günden kalan tazecik hislerin, masumiyetin ve iyi kalpli halinle seni çok seviyorum. İyi ki doğdun, iyi ki benimsin.
  • Hatırlar mısın ilk günlerde nasıl da gözlerimi senden alamazdım. Bu aşk aylarla yıllar geçse bile bende hiç solmadı. Sen her yaşınla güzelleştikçe yeniden başımı döndürüyorsun. Doğum günün kutlu olsun.
  • Benim esin perim, varlığınla renklenen yaşamımda yerin doldurulamaz. Hayalinle geçen özlem dolu zamanlarda bunu daha da iyi anlıyorum. Şimdi uzanıp sana dokunur gibi, kelimelerimle yanındayım. İyi ki doğdun.

  • Doğum günün kutlu olsun hayatım. Seni severken hızla geçen zaman, şimdi bizi bir yıl daha şaşırtacak; maceralara sürükleyecek ve güldürecek. Kahkahalara ortak olan anılarımız daha da artacak. Her gün seninle olmanın özlemini çekiyorum. Bir an uzaksak bile dayanılmaz gibi geliyor. Böylesi bir aşkla ne yapacağız biriciğim? Birlikte nice senelere.
  • İlk günkü aşkla seviyorum seni. Telaşla ellerim terliyor ve heyecandan her şeyi birbirine karıştırıyorum. Ne kadar da etkileyicisin. Hatıralarda yer etmiş bütün o acı tatlı anlar sevgimize gökkuşağının renklerini taşıyor. Güneşli olsun, yağmurlu olsun bu yolda seninle yürümek güzel. İyi ki varsın aşkım, iyi ki doğdun. Aşkımızın sana güç kattığı bir yıl daha olsun…
  • Canım sevgilim, doğum günün kutlu olsun. Güzelliklerle çevrili bir yılı daha geride bıraktık ve bir yenisi dolu dizgin geliyor. Beraber olmanın mutluluğuyla geçiveren yıllarımız çok olsun.
  • İyilikle, barışla, umutla dolu bir yaş olmasını diliyorum. Seninle neler keşfedeceğiz, neler yaşayacağız, planlarımız nasıl gelişecek merak içinde bekliyorum. Seni seviyorum.
  • Yılın en güzel günü senin doğum günün. Çünkü seni çok ama çok seviyorum. Bunu kelimelere dökmek çok güç. Çok güç seni nasıl da sevdiğimi söyleyivermek. Yılın en güzel en özel günü bugün. Çünkü yaşamıma değer katan, düştüğümde elimden tutan, hep yanımda olan sendin. Her zaman da sensin. Aşkımızın bir ağaç gibi göğe eriştiğini görmek kıvanç veriyor. Sen hep benim kal olur mu? İyi ki varsın sevgilim.
  • Sevgi ve aşkla geçen bir ömür dilerken yılları yaşayıp gidiyoruz. Neler kaldı diye dönüp bakınca, sadece büyük bir mutluluk senin yanında geçen zaman. Sevgilim, biriciğim, iyi ki doğdun. Bana mutluluk getirdiğin için minnettarım.
  • Zor zamanları aşıp bu günlere ulaşmak ne güzel. Bana yaşattığın her anı için teşekkürler sevgilim. İyi ki doğdun da benim oldun. Hayata beraber tutunmak, yola beraber çıkmak ve aşkımız her şeyi aşmak için bize güç veriyor.
  • Bana destek olan, her an özverili davranan canım sevgilim… Doğum günün kutlu olsun. Sana yazarken kelimelerin hep yetersiz kaldığı hissine kapılıyorum. En büyük ifadeleri kullansam yine aşkımı anlatmaya yetmiyor. Kocaman bir sarılışla, içtenlikle, gülüşünle hissettirdiklerin bu satırlara sığamaz. İyi ki doğdun bir tanem.
  • Canım, doğum günün kutlu olsun. Güzel hatıralarla dolu yılları geride bırakarak büyüyoruz. Birbirimizin elini hiç bırakmıyoruz. Bağlılıkla özveriyle ışıldayan nice güzel yaşlara.
  • İyi ki doğdun canım. Muhteşem bir yıl seni bekliyor; sağlık ve başarı dolu olmasını dilerim.
  • Yepyeni bir yaşla hayatın sana tüm umutlarının yeşerdiği, başarılı ve mutlu bir yıl getirmesini dilerim. En içten dileklerimle doğum gününü kutlarım.
  • Doğum günün kutlu olsun canım. Hayallerinin gerçekleştiği yepyeni ve taptaze bir yaş olsun.
  • Sevgili Sevgilim! Her şeye rağmen bir yıl daha olgunlaştın; zorlukları ve neşeyi geride bıraktık. Nice yaşlara.
  • Yeni yaşın sana uğurlu gelsin sevgilim. Nice yaşlara.
  • Doğum günün kutlu olsun aşkım, yıldızların ışıkları bu güzel yılı senin için aydınlatsın.
  • Heyecanla, başarıyla ve yeniliklerle dolu bir yaş dilerim tatlım. İyi ki doğdun!
  • Sevgilim, yılın en güzel gününü seni düşünerek geçiriyorum. Yanında olamasam da büyük bir özlemle doğum gününü kutlarım.
  • Saçlarını, gözlerini, ellerini düşünerek başladım güne bugün. Senin günün, doğum günün kutlu olsun. Kocaman bir özlemle, aşkla, yalnızca yanında olmak isterdim.
  • Seni ilk tanıdığım günden yana, nefesten aldığım tat bile değişti. Yaşama bakışım, dertlerle başa çıkışım, herkese davranışım değişti. Umutlarımı yeşerttin. Beni mutlulukla sarhoş ettin. Koşarak başlar oldum günlere ve gökyüzüne bakmaktan bile keyif duyar oldum. Nasıl anlatacağımdan emin değilim ama renklendi sanki yaşamım. Biricik sevgilim, şu dünyanın en kıymetli varlığı benim için artık daima sensin, iyi ki doğdun.
  • Hayatım iyi ki doğdun ve iyi ki en ihtiyacım olan anda da benim oldun. Senin yanında olmak özlemiyle, hasretle öperim. Uzak geçen günlerimizde aşkın beni asla yalnız bırakmıyor. Sanki sevgini hep yanımda taşıyorum. Elimden tutan bir his bu, karamsarlığı kovan ve ışık olan bir his… Kocaman hem… Güç şeyleri aşıp kavuştuğumuzun hayaliyle yaşıyorum. Seni seviyorum.
  • Bir seferinde keyifle kutlama yaptığımız doğum gününü aklımdan çıkaramıyorum. Keşke yanında olsam… İyi ki doğdun. Günlerin yine upuzun geçtiği ve mutluluğu paylaştığımız zamanlar çok yakın. Gönlünü ferah tut. Umudun güzellikler getirdiği bir yaş dilerim.
  • Şimdilik sana yalnız mesajım ulaşsa da daima kalbim seninle. İyi ki doğdun aşkım. Mükemmel hatıralar biriktirdiğimiz daha çok yıllar var önümüzde, biliyorum. Sabırsızlanıyorum yaşamda el ele tutuşacağımız o güzel günleri yaşamak için… Şimdi sadece hayallerimiz, hatıralarımız ve planlarımız var. Ama yakında seni hakikaten kollarıma aldığımda bütün bunlara dönüp bakacağız. Kavuşmak özlemiyle…
  • Doğum günün kutlu olsun biricik sevgilim. Nice aşk dolu yıllara. Seninle doğan güneş her gün ruhumu ısıtıyor ama bugün bir başka. Düşünüyorum da belki birlikte olmasak çok başka biri olurdum, mutsuzluğa katlanamazdım. Hayatıma tüm sürprizlerle bir anda girdin ve bana mutluluk verdin.
  • Bir tanem, yeni yaşında sağlık ve mutlulukla, hep gülmeni dilerim. En tatlı anlarda daima birlikte olmak dileğiyle… Hatıralarımıza yenilerini kattığımız, güneşle ve müzikle dolu harika bir yaş olmalı bu gelen. Sakın bensiz eğlenebileceğini sanma! Beraber kahkahaları paylaşacağımız daha fazla fotoğraf olacak.
  • Nice sevgi dolu yaşlara, iyi ki doğdun canım. Tanıştığımız yıllara dönüp bakınca ikimiz de sanki çocukmuşuz gibi geliyor. Bir yandan da geçen yıllar çabucak anılara dönüşmüş gibi. Seninleyken zamanı fark edemiyorum. Her şey baş döndüren bir güzellikte; böyle sürmesi için her şeyi yaparım.
  • En güzel yaşın bu olsun sevgilim! Bir an ayrılmadan, nice senelere. Ellerini ellerimde, gözlerini ise gözlerimde bulduğum her akşama ve her sabaha şükrederek bir yılı daha beraber aşacağımıza inanıyorum. Güzel yarınlara…
  • Doğum günün kutlu olsun biriciğim, seni seviyorum. Başarı, sağlık, keyifle dolu capcanlı bir yaşın daha olsun canım. Tek önemsediğimiz sevgiyle ilerlemek beraber çıktığımız bu yolda. Zorluklarla da karşılaşsak, sevinsek de üzülsek de hep yanındayım. Yanında da kalacağım. Sana doğum gününde bunun için söz veriyorum.
  • Sevgilim en güzel yaşlarına adım attığın bu günde seni tüm kalbimle, aşkla seviyorum. Gelecek yıllarda elimi hiç bırakma. Akıp giden yaşama karşı elimizde tek kalan şey birbirimize tutunmak. Rengarenk bir ilişkide hayatı güzelleştirmek her güçlüğü aşmak demek. Sen benim umudumsun ve iyi ki varsın. İyi ki benimsin.
    Belki uzaktaki sevgiliye doğum günü mesajı atacaksınızdır. Belki de ona yazacak uzun doğum günü mesajı arayışı içerisindesinizdir. Ya da lafı uzatmayı sevmeyip tek cümlelik kısa doğum günü mesajı ile bütün duygularınızı anlamasını istiyorsunuzdur. Hangisini arıyorsanız sizler için bulduk! Diliyoruz ki verdiğimiz örneklerden sevdiğiniz mesajlar olmuştur. İsterseniz bu mesajı ona direkt kopyalayıp gönderebilirsiniz. İsterseniz de ikiniz ile alakalı kısımlar ekleyip mesajı özelleştirip düzenledikten sonra sevgilinize gönderebilirsiniz. Her koşulda onu çok mutlu edeceğinizden hiç şüpheniz olmasın… Romantik mesajlar hele ki özel günlerde insanları çok mutlu eder. Bu ince noktayı atlamayıp araştırıp buraya kadar geldiğiniz için sizleri tebrik etmek istiyoruz. Dilerseniz sitemiz üzerinden doğum günü hediyelerine göz atabilir, sevgilinizin evine yenilebilir çiçek gönderip bu mesajlardan bir tanesini mesaj kartına yazdırabilirsiniz. Tatlimeyve.com ailesi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu söylemekten mutluluk duyarız. Mutluluklar dileriz!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here