Meyve sepeti çeşitleri diye düşündüğünüzde aklınıza sadece meyvelerden oluşan bir sepet gelmemeli. Meyve sepeti aslında çok geniş bir yelpazeyi oluşturmaktadır. Artık ekolojik ve ekonomik hediyeler sınıfına giren meyve sepeti siparişleri ile sevdiklerini mutlu edebilirsiniz ve dilediğiniz kategori ve bin bir ürün seçenekleri ile.

Meyve sepeti seçeneklerinden ilk önce sadece olanlardan başlayalım. Sadece meyve sepetlerinde meyveler güzel bir tasarım ile sepete yerleştirilir ve sunulur. Kivi portakal muz elma çilek ananas belli başlı kullanılanlardandır. Bu meyve sepetlerini herhangi bir çikolataya alerjisi olan veya vegan bireylere hediye etmekte kullanabilirsiniz.

İkinci sıra için çikolatalı meyve sepetleri; bunların yapımı da sade meyve sepetleri gibidir ancak burada meyveler çikolata sosuna batırılıp gerekli şekillerde süslenerek yapılır. Böylece güzel yüzler, üzülen suratlar meydana getirilmiş olur. Özellikle çikolata sosuna batırılmış çilekler çok lezzetli oluyor.

Üçüncü sırada ise keklerden oluşan meyve sepetleri vardır. İsmi meyve sepeti diye geçtiği sizi yanıltmasın ama aramalar ve algıda artık meyve sepeti denilince bu kek sepetleri de geliyor. Burada da bin bir çeşit aromalı keklerden sepetler meydana getiriliyor. İster doğum günü kek pastası olsun isterse çikolata kaplı kek sepeti olsun hepsi bu kategoride yer almaktadır.

Dördüncü sırada ise jelibonlardan oluşan jelibon ve şeker sepetleri var. Bunlardaki meyveli aromalar meyve sepeti gibi çağrıştırılmasına olanak sağlamıştır. Jelibonlardan yapılan yenilebilir çiçekler olsun, şeker ağaçları olsun sevdiklerinize çok güzel hediye olanakları sunmaktadır. Jelibonlardan kavanozlar da çocuklar için güzel bir sunuma sahiptir.

Beşinci sıra;Truffle meyve sepetleri oldukça popüler bir hal aldı bu son zamanlarda. Truffle sepetlerinin farklı aromaları ve içindeki farklı meyveler ve kuru yemişler Express hediyeler için oldukça iyi bir seçenek sunmaktadır. Truffle sepetlerinde çikolata kaplıları da denemenizi öneririz.

Yukarıdakilerin hepsi meyve sepeti olarak kabul edilir ve ona göre servis edilir. Truffle, kek, meyve, jelibon veya daha farklı lezzetlerin de içinde olduğu karma meyve sepetleri de güzel bir hediye olanağı sunmaktadır.

Hoş geldin bebek meyve sepeti gibi bir kutlama veya önemli günde meyve sepetlerinden yararlanabilirsiniz. Ya da babyshower gibi özel günlerde de meyve sepetleri ile misafirlerinizi mutlu edebilirsiniz. Meyve sepetlerini göndermek istediğiniz amaca göre tasarlatabilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gerekenlerden birisi de sepete eklenen ürünlerin taze olmasıdır.

Yukarıda söylediğimiz gönderim amaçları sadece birkaç örnekti. Babalar günü, anneler günü, yıl dönümleri, özür dileme hediyeleri, yeni iş tebrikleri gibi daha nice nice amaca hizmet edecek meyve sepetleri mevcuttur.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here