Sevdiğimiz insanların başarıları gerçekten bizi de onurlandıran durumlardandır. Kariyer basamakları özel hayatımızın da güzel gelişmeler yaşamasına vesile olmaktadır. Bazen bir iş arkadaşının bazen sevgilinin bazen eş ya da aile bireylerinin kariyer başarıları güzel bir kutlamayı / tebriği hak eder.

Yeni iş tebriği için küçük bir pasta ile kutlama yapılabilir. Eğlenceli müzikler ve tanıdıklarla bu an paylaşılır. Hatta ilk maaşın geleceği bile konuşulur buradaki sohbetlerde.

Yeni iş tebriği için sevdiğiniz kişinin iş yerine bir hediye gönderebilirsiniz. Meyve Sepeti, güzel Kalemler, Peluşlar, Kek Buketleri bunlardan sadece birkaçı.

Sektöre göre bazı hediyeler şöyle olabilir; bahçe işleri ile ilgilenenler için eldiven ve masaklar, ofistekiler için kırtasiye gereçleri, sanayide çalışanlar için el kremleri (yoğun nemlendiricili), dışarda çalışanlar için sıcaklığı çok iyi muhafaza eden mataralar oldukça güzel olacaktır.  Tabi bunlar sadece birkaç ipucu. Siz sevdiklerinizin kıymetini daha iyi bilirsiniz ve ne şartlar altında çalışıyorlarsa ona göre bir seçim yapabilirsiniz.

İlk günün stresi ise ayrı bir olaydır. Her yeni işe başlayacak kişiler gecesinden bile bazen uyuyamazlar. Bu heyecanlarını iş yerindeki ilk iş günlerinde biraz daha olsun hafifletmek adına. Çikolatalı meyve sepetleri kategorimize göz atabilirsiniz. Biliniyor ki çikolata insanın mutluluk hormonu salgılamasında oldukça faydalı bir gıda. İçindeki maddeler ile beynin serotonin ve melatonin salgılamasını sağlayarak ilk iş günündeki stresi azaltmasına oldukça fayda sağlayacaktır.

Yeni kariyerlerinde yükselen takım arkadaşlarımızın başarılarını kutlamak ofis veya atölye tipi çalışmalarda kısa bir parti havasında da kutlanabilir. Alınacak birkaç parti gereçleri ile iş yerinde güzel bir eğlence dahi düzenlenebilir. Genellikle yurtdışındaki bu gelenek yavaş yavaş ülkemize de gelmekte ve plaza tipi şirketlerde yapılmaktadır. Terfi alanın kutlandığı bu eğlence de arkadaşınıza küçük bir hediye ile de jest yapabilirsiniz. Bugün ona yarın sizedir.

Yeni işe başlamak ya da terfi almak da değil iş hayatındaki tüm olay. Bir ajans olup büyük bir ihale almak, kriterleri aşıp şirket büyümesiyle daha da tanınmak, çeşitli kuruluşların düzenlediği ödül törenlerinde plaketler almak da ayrı birer başarıdır. Bu başarılar için başarı hediyeleri yollamak ise artık gelenekleşmiş bir hal almış durumdadır.

Tatlımeyve olarak bu günlere özel kategorilerdeki ürünlerimizi incelemeyi unutmayın. İş hayatında profesyonellikle birlikte güzel ilişkilerin temellerini böylelikle atabilirsiniz. Sıkı dostlukların kurulduğu kurumlardaki bağlar hızlı çökertilemez aksi daha da güçlenir.

Basit bir yeni iş hediyesi ya da yeni işinde başarılar hediyesi gibi bir görünüm edinmemeliyiz. İnsanların birbirlerine yaptıkları jestler iş hayatında oldukça önemlidir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here