Bir hediye alacakken neden Meyve Sepeti Olsun diye sorabilirsiniz. Biz de bunun cevabını biraz açalım istedik. Sevdiklerimizin bazen tam olarak ne istediğini bilemeyiz veya istedikleri şey pek fazla çeşitli değildir. Bir hediye alacakken onları yeteri kadar düşündüğümüzü göstermek isteriz. İşte bu gibi zamanlarda onlara daha özel hediyeler verebilirsiniz.

Sipariş verirken isteyeceğiniz detaylar bir ürün hazırlatabilir ve onun için güzel bir hediye yaratma şansı yakalayabilirsiniz.  Örneğin pastasının üzerine sevdiği bir yazıyı yazabilir. Not ekleyebilir veya da istediği bir fotoğrafı koyabilirsiniz. Peki meyvelerle şekillenmiş bir meyve sepetine ne dersiniz? Mesela özür dilemek istiyorsunuz. Çileklerin dışı çikolatayla kaplanmış ve üzgün suratları olduğunu düşünün. Oldukça tatlı bir özür dileme yöntemi olmaz mı bu? Peki ya kalp desenli bir meyve sepetine ne dersiniz gerçekten de güzel ve özel bir akşam yemeğinin tatlısı bu olabilir.

Ayrıca meyve sepetleri oldukça ekolojik ve ekonomik. Birçok çiçek dallarından kesilerek buketler haline getirilir ve çiçeklerin de canlı olduğunun bilinci ve savunucuları kadınlar arasında da hızlıca artmaktadır. Bunun için hediye alıyorken gerçekten ekolojiye verdiği zararı ve yararı göz önünde bulunduralım. Bunu sadece çiçekler için değil hayvanlar üzerindeki kötü deneylerle yapılmış ürünlere de gösterelim. Bu sebepten çiçekleri tatlı meyve ve unlu mamullerle taklit ederek hem lezzetli hem de şık tasarımlarla meyve sepetlerini sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Ayrıca birkaç gün sonra solabilecek çiçeklere yüzlerce lira harcamaktansa bu şık tasarımlar oldukça güzel bir hediye seçeneği olacaktır.

Seçenek bol ve tasarımlar güzel olunca sevdiklerinize sunabileceğiniz hediyeler de gözünüzde güzelleşiyordur. Peki hediye edeceğiniz kişi çiçeklere karşı alerjisi varsa. Bu da bir olasılıktır. Birçok insanın kokulara karşı alerjisi olabilir. Ya da vegan yaşam tarzını benimsemiş olabiliyorlar. Bu gibi kişilere hediye ederken meyve sepetleri oldukça güzel bir seçenek olacaktır. Tabi hediyenizi seçerken kullanılan unlu mamullere de dikkat edin.

 

Jelibon sepetleri ise oldukça esnek tasarımlar ve lezzetler sunmakta. Jelibonlardan meyve ağaçları ve saksılı çiçekler oldukça şık hediyelerden olacaktır. Renkli renkli ve birden fazla aromalı bu hediyeleri kişiye özel olarak tasarlatabilirsiniz. Sıcak günlerde çikolatalı hediye sepetlerindense, jelibon sepeti yollamak en mantıklısı olabilir çünkü akmaz ve şekilleri bozulmaz. Ama bazı firmalar çikolata sepetlerini özel frigolu araçlarla teslim ettikleri için kalitesinde bozulmalar olmamaktadır ki bunun öncülerinden tatlimeyve gerçekten iyi bir iş çıkartmaktadır.

özür dilerim hediyesi

 

 

Hem mutluluk veren çikolatalar hem de görsel tasarımlar bir çiçek buketinden daha fazla işe yaramaktadır. Mesela bir yenilebilir çiçek buketi siparişini sevgilinizin iş yerine gönderdiniz diyelim. Bu sepeti iş arkadaşları ile paylaşması size de artı puan getirmez mi? Kesinlikle getirir. Bir taşla birçok kuş vurmuş olursunuz. Ama çiçek buketini oturup bölüşemezler.

Siz de sevdiklerinize en uygun hediyeyi seçerken bunları göz önünde bulundurun.

Mutluluk Dolu Günler Dileriz….

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here