Bu yazımız da erkekler için. Odaklanın beyler. Kadınların olmazsa olmazı. Ve hayat boyu sorduklarında böbürlenerek anlatacakları bir evlilik teklifi asla göz ardı edilemez. O sebepten evlilik teklifi nasıl yapılır sorusuna burada birkaç tüyo ile size yardımcı olmaya çalışacağız. Ayrıca evlilik teklifleri de erkekler arasında da bir yarışa girdi. Zaten ömrünüzde belki bir kere yapacağınız bu işi bir kez olsun romantik bir tarzla yapmanızda fayda var.

Lafı daha fazla uzatmadan başlayalım

Evlilik teklifi için ilk önce yapmanız gerekenlerden birisi planlı. Öyle gelişi güzel bir evlilik teklifi sizi mükemmel bir sonuca götüremez. Yani aklınızda birçok iş varken evlilik teklifine odaklanamazsınız. Bunun için o gününüzü kendiniz planlamalı ve her şeyi ona göre organize etmelisiniz. İşlerinizi ona göre alın, ya da izinlerinizi ona göre kullanın.

İkinci aşamada “yüzük”; yüzüklerinizi sipariş edeceğiniz için birinci ve ikinci maddeleri optimize şeklinde ilerlemelisiniz. Yüzüğün hazır olacağı güne göre evlilik teklifinin günü belirlemelisiniz.

Üçüncü aşama “Ne zaman” yüzüğün hazır olduğu günlerden sonra bir zaman belirlemelisiniz ve sürpriz olacağı için eşinize bugün bir yere gideceğinizi planlı olarak söyleyin. Hatta bir tanıdığım eşini basket maçına gideceğiz. Sen de gel diye ısrarla teklifi edeceği yere getirmişti. Oldukça farklı bir tarzdı ama baya güzeldi.  Yani bir pembe yalan bulun ve o gün oraya gideceğinizi ikna edin. Eğer ki eşinizi dışarı çıkartmak da sıkıntı çekmiyorsanız bunu aniden dışarı çıkartarak da yapabilirsiniz.

Dördüncü aşama “nerde” işte beşinci ve dördüncü aşama birbiri ile bağlanıyor çünkü evlilik teklifi yapacağınız yer ile sürpriziniz birleşiyor. Eğer teklifi arkadaşlarınız ile organize şekilde yapacaksanız. Çok fazla uzaklara gitmeyin çünkü organize olmak oldukça zordur. Ortak bir nokta bulun. Eğer teklifi şık bir restoranda yapacaksanız bu oldukça basit. Yani sıkıntı yok halledebilirsiniz. Sadece gideceğiniz restorana bunu önceden bildirin ki onlar da ona göre bir masa ayarlasınlar veya ona göre orayı organize etsinler.

Beşinci aşama “sürpriz” burası işin en canlı aşaması. İşte burada yüzük masaya konulur, ya da pastanın içinden çıkar veya sahilde lazerli evlilik teklifi yapılır. Uçan balonlarla yazılar gökyüzüne lanse edilir. Havai fişekler kullanılır bu tamamen size kalmış bir seçim. İşte bunları yapan organize şirketleri de mevcuttur. Onlardan destekler alarak bu gününüzü ayarlayabilirsiniz.

Bizden birkaç örnek olacaksa:

Buluşma meydanınıza bir dans organizasyonu yapın. Sokak dansları yapılan bir ekip olsun tabi millet etrafta olacak sanki sırf ona özel değilmiş gibi danslar edilmeye devam edilsin. Daha sonra müziğin ritmi romantik bir ahenk alsın ve yavaş yavaş iş yüzük faslına geçsin. Dansçılardan birisi size yüzüğü versin ve siz de herkesin ortasında ona evlilik teklifi edin.

Havai fişek bunun için uygun bir meydanın olması gerekmektedir. Şehir meydanlarında pek fazla etkisi görülemeyebilir. Ancak kırsal bir bölge ya da geniş bir arazisi olan bir alanda oldukça güzel bir etki yaratacaktır. Bunun için yazılarla havai fişekleri önceden ayarlayın ve akşam vakti nerede saat kaçta yapılacağına göre bir mekân belirleyin ve konumunuzu ona göre ayarlayın. Bir yemeğin ortasında sohbeti yavaş yavaş onu ne kadar sevdiğinize ve evliliğe getirin yüzüğü hazırlayın ve telefondan gelen işaret ile onu havai fişeklerine bakmaya itin. Daha sonra o oradaki yazılara odaklanmışken siz de yüzüğü hemen çıkartın ve size baktığında diz çöküp evlilik teklifinizi edin.

Piknik gibi bir yere gittiğinizi düşünün ve ikiniz piknik yapıyorsunuz. Ancak daha sonra etrafınızda müzisyenler ve çiçekçi abla geliyor. Yüzük cepten çıkıyor ve evlilik teklifi ediyorsunuz.

Gördüğünüz gibi evlilik teklifini yaparken organize olmanız ve hayal dünyanız birbiri ile ilişkili bir durum. Neler yapabileceğiniz hem maddi hem manevi yönleri ile birbirine bağlı. Ancak tek ortak nokta eşinizin bundan hoşlanıp hoşlanmayacağıdır. Onu ne kadar tanıdığınız ile ilgili olarak güzel bir organize olmak onu baştan çıkartacaktır. Bu arada dikkat edilmelidir ki yapılan küçük hatalar kesinlikle evet beklediğiniz bir evlilik teklifinin cevabını olumsuz almanıza neden olabilir. O sebepten ruh hallerini de dikkate almanızda fayda vardır.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here