yıl dönümü

Her insanın kendisini yılda en özel hissettiği an elbette doğum günüdür. Tatlımeyve ailesi olarak bu özel günlerin vazgeçilmez unsurlarından doğum günü pastası ve doğum günü hediyesi için size ilham verecek birkaç ipucunu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

Gidemediğiniz doğum günler için uzaktan da olsa güzel bir doğum günü hediyesi yollamanız artık gelişen teknoloji ile çok kolay. Yenebilir çiçek modellerimizin herhangi birisini seçin ve üstünde “iyi ki doğdun” veya “nice senelere” yazılı not ile sepete ekleyin. Gerisi sevdiklerinizden size geri dönecek olan teşekkür mesajları ve aramalarıdır. Bu yenebilir doğum günü hediyelerinden elbette yolladığınız kişiye göre değişen ürünlerimiz var. Doğum gününü kutladığınız kişi sevgiliniz, anneniz, babanız, kardeşiniz veya arkadaşınız olabilir.

Arkadaşınız için ön bir doğum günü hediyesi yollamaya ne dersiniz? O iş yerindeyken akşamki büyük parti öncesi bir minik heyecan yaratmak oldukça güzel olur değil mi? O zaman bu avuç içi kadar olan Palmy Kek Çiçekleri bu küçük sürpriz için çok uygun. Gönderdikten sonra bir selfi istemeyi unutmayın.

Peki sevgilinize çileklerle çerçevelenmiş kalp şeklindeki doğum günü pastası! Seven Kalp bunu size sunan en güzel ürünlerimizden. Ortasına güzel bir yazı yazdırın ve aşkınızı doğum gününde tekrar güçlendirin. Aşk çilekler kadar kırmızı ve tatlı meyve kadar tatlı olacak.

Bazen herkesin damak tadı aynı olmayabiliyor. Kimileri doğum günü pastasında kremşantiyi bol sever kimileri ise hiç sevmez. Bu özel şartlarımız için de sadece meyve sepetlerinden oluşan doğum günü pastalarımızı kullanabilirsiniz. Çikolataya batırılmış kek-truffle topları ve pasta katmanları ile lezzetli ve eğlenceli doğum günü pastaları sizi bekliyor.

Tabi bazen bu sadece damak tadı değil aynı zamanda hayat tarzı olarak da karşımıza çıkıyor. Vegan sevdiklerimiz pastalarında hayvansal gıdalar istemiyorlar. Bu hayat tarzına uygun kişiler için yapılan doğum günü pastalarının en başında meyve pastaları geliyor. Hayvansal gıda bulunmayan bu ürünlerden vegan sevdiklerinize güzel doğum günü hediyesi verebilirsiniz. Buna en güzel mini hediye örneğimiz ise Teddy olacaktır.

Bazen büyük partilerde sadece doğum günü pastası yetmediğinde. Doğum günleri için hazırlanan truffle meyve ağaçları hem görsel hem de damak zevkine uygun olarak doğum günü partilerinde yerini alacaktır. Böyle güzel hediye için örnek ürünümüz; Benim Günüm doğum günü pastası

Minik hediyelerden kupa içinde olanlar hediye olarak gönderilebilecek en güzel yenebilir doğum günü hediyesi olacak ve afiyetle yendikten sonra kupalar da daimî hediyeniz olacaktır.

Bu arada gerek doğum günü pastası olsun gerekse doğum günü hediyesi olsun ürünlerin tazelik durumları oldukça önemli. Trafik sıkıntısı kuryelerin, ürünlerin taze ve şekli bozulmadan ulaştırmasını zorlaştırdığını bildiğimiz için büyük şehirlerde frigolu araçlarımız ile teslimatı gerçekleştirmekteyiz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here