Kız Mı Erkek Mi?

Son yılların en popüler Hoş Geldin Bebek etkinliklerinden birisi olan Kız MI Erkek Mi? Partilerinden neler kullanılıyor neler yapılıyor gelin hep birlikte inceleyelim. Buradaki bazı yöntemler sizlere fikir verme amacıyla hazırlanmakta olup siz bunlardan esinlenip daha farklı şeyler de yapabilirsiniz. Umarız bunlar hoşunuza gidecektir.

Genellikle hamileliğin 16-20 haftalarında bebeğin cinsiyetin kesin olarak öğrenilir. Peki bunu herkese direkt söylemek mi? Yoksa güzel bir partiyle kutlayarak sürprizler yaparak mı söylemek daha hoş. Sizi bilmeyiz ancak son yıllara bakılırsa bunu eğlenceye döken anne baba adayları oldukça yaygın.

Balonlar: İçlerine pembe veya mavi tozlar veya partiküller koyulan büyük iki siyah balon vardır. Balonlar Sıra sıra patlatılır ve çıkan renklere göre kız mı erkek mi olduğu öğrenilir. Genelde ikizler veya üçüzlerse balon sayısı da o denli artmaktadır.

Kutu Balonlar: Burada da balonların renklerine göre kız mı erkek mi oldukları öğrenilir. Bir kolinin içerisinde uçan pembe ve mavi balonlar vardır. Hangi balon adedi daha fazlaysa ona göre kız ya da erkek olduğu söylenir.

Renkli Su: Hazırlanan özel formüller ile anne ve baba adaylar tek renkteki deney tüplerinin içerine belli bir karışım eklerler ve tüpler pembe veya mavi olmaya başlar. Sıra sıra tüpler bu özel karışımla karıştırılarak en büyük olan deney tüpüne gidilir. Eğer ki büyük deney tüpü kendi rengini verdiğinde cinsiyet kız mı erkek mi öğrenilir.

Truffle Gizemi: burada da siparişe göre değişen adetler de truffle sepeti vardır. Genelde 15-25 gibi tekil adetlerdeki. Her misafir kahvesinin veya çayının yanına sepetten bir adet truffle alır. Partinin özel anı başladığında her misafir sıra sıra truffle toplarını ısırarak içindeki rengini söyler. Eğer pembe ise kız, mavi ise erkek hanesine bir artı atılır sıra sıra tüm misafirler kek toplarının renklerini söyler en son ise anne ve baba aynı anda truffle renklerini söyler ve final olarak bebek cinsiyetinin kız mı erkek mi olduğu anlaşılır. Uzun soluklu ve misafir katılımlı bu tarz en popülerlerden birisi.

Gizli Zarf: Cinsiyet öğrenildiğinde doktor direkt söylemez ve zarf içine yazar. Partide bu zarf diğer birçok zarf ile karıştırılır. Zarfların içini boş bırakabilir veya komik şeyler de yazabilirsiniz. Yine misafirlerinize bunları çektirebilir veya anne baba sıra sıra bunları açabilir.

Konfeti: İki adet konfeti veya daha fazlası sadece pembe ve mavi olarak patlayacaklar ve her yer o renkle kaplanacak. Ortalığı dağıtabilirsiniz ama baya eğlenceli de olabilir. Böylece kız mı erkek mi öğrenebilirsiniz.

Aslında bu partilerde ne yapmak istediğinize bağlı belli amaçlar da güdebilirsiniz. Eğer sadece baba adayına ise bu sürpriz farklı, misafirlere anons niteliğindeyse farklı kutlama yöntemleri deneyebilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here