Öğretmenler Gününde öğretmeninize söylemek isteyeceğiniz güzel mesajlar veya hediyesine ekleyeceğiniz güzel notlar için tatlımeyve size bazı seçenekler sunuyor.

Mesajınızı birbirinden güzel emojilerle süsleyebilir veya güzel gifler kullanabilirsiniz. Bu mesajınızın daha da güzel görünmesini sağlayacaktır.

  • Öğrettiğiniz her bir bilgi bize sevmeyi ve başarılı olmayı anlatıyor. Sizi sadece bir gün değil bir ömür boyunca hatırlayacağız. Verdiğiniz her emek için minnettarız ve teşekkürlerimizi size sunarız.
  • Eğitim ve öğretimin temel taşı olan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tüm sınıf olarak kutlarız.
  • Bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum sözündeki eğitim ve öğretimin değerini bizlere sunan öğretmenimizin öğretmenler gününü kutlarız.
  • Sevgi ve mütevazinin, çaba ve alın terinin birleştiği bir meslek olan öğretmenliğin 24 kasımda kutlanması sadece bir gün olsa da ömür boyu unutulmayacak izler bırakan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.
  • Biz bu gençlik çağımızın tohumlarıyız. Siz ise bize su, güneş ve havasınız. Eksik olan bir öğretmen eksik olan binlerce gençtir. Varlığınız ve bize sunduğunuz çabaların bir teşekkürü olarak size bu hediyeyi 10/A sınıfı olarak sunarız.
  • Gayretlerimizin son gücüne ulaşmasını sağlamak sizin gayretleriniz sayesindedir. Sizin bize verdiğiniz her emek bizlerin geleceğine sunulan bir ışıktır. Öğretmenler Gününüzü Kutlarız.
  • Sınavda ter döktüren, dışarıdaki hayatta üstesinden geleceğimiz zorlukları bize öğreten. Bizi toplum için eğiten öğretmenimizin öğretmenler gününü kutlarız.
  • Bu okul bir küçük devlet, bu sınıf küçük bir toplum ve siz bize neleri yapabileceğimizi öğreten bir ışık demetisiniz. Burada öğreneceğimiz her bilgi sizin edindiğiniz tecrübeler ve deneyimlerin bir yansımasıdır. Bunları bize sunduğunuz için çok teşekkür eder ve öğretmenler gününüzü canı gönülden kutlarız.
  • Başta Baş Öğretmen Atatürk olmak üzere, toplumun gelişmesi ve güçlenmesi, adalet ve barış temelinin atılmasını sağlayan kutsal meslekte çalışan tüm öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarız.
  • Gençliğin verdiği tüm heyecanla sizi dinleyip, sizleri örnek alan biz öğrencileriniz olarak sizin öğretmenler gününüzü kutlarız.

Yukarıdaki mesajları örnek olarak kullanabilir veya onlardan esinlenerek sizler de yeni cümleler kurabilirsiniz.

Tatlımeyve ailesi olarak toplumların ilerlemesindeki büyük önem taşıyan eğitim ve öğretimin baş rolleri olan öğretmenlerin öğretmenler günü tüm tatlılığı ile kutlarız.

Başarı ve azim bir öğretmenin en güçlü silahıdır ve hiçbir cehalet ve kötülük öğretmenlik gibi asırlık bir meslekle mücadele edemez. Susayan tarlanın suyu, çalışan bir aracın motoru, hücrelerin merkezi, mutluluğun yuvası adeta öğretmenliktir. Öğretmeni olmayan toplum ilerleyemez, büyüyemez ve gelişemez. Ailelerin bir nebze rol aldığı gelişim süreçlerini öğretmenler alır ve geliştirir.

Tüm çabaları ve onurları için öğretmenlerimize teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here