Doğum Günleri sevdiklerimizi hatırladığımız ve sevdiğimizi gösterdiğimiz günlerdendir. Doğum Günleri eğlencesiz, pastasız, mumsuz, hediyesiz geçmez.

Dilekler dileten pastanın hatırı da vardır. Doğum günlerinde sadece pasta olmak zorunda da değil. Nice Senelere dedirten Kek Sepetleri de Doğum günü Hediyesi olabilir.  Tatlımeyve olarak Doğum Günü Hediyeleri için birbirinden tatlı, şekerli, çikolatalı, meyveli Hediye Sepetlerimiz mevcuttur. Doğum günü sepeti bu özel gün için iyi bir tercih olacaktır.

İsterseniz Doğum Günü Hediyesi olarak bir Meyve Sepeti göndererek ön sürpriz yapın. Buna en uygun Gül Kek Buketleri, Küçük Meyve Sepetleri, Güzel bir not ile Çikolata Kutusu sunacağımız seçeneklerden bir kaçı olabilir.

Doğum Günü Hediyesi için “Nice Mutlu Yıllara” yazısının her hecesini ayrı ayrı taşıyan kalplere sahip Pretty DaysDoğum Günü Pastası , Çilek, Kivi, Çikolatalı meyveler ve keklerden oluşan  SmilingDoğum Günü Hediyesi favori ürünlerimiz arasındadır. “iyi ki Doğdun” ” Nice Senelere” “Doğum Günün Kutlu Olsun” gibi nice yazılara sahip Doğum Günü Hediyeleri için detaylı aramalar yapmayı unutmayın 🙂

Sevdiğiniz Kişilerin Doğum Günlerini Tatlımeyve Ailesi Olarak Biz De Kutlarız.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here