Gelişen hediye çeşitleri ile birlikte artık yenilebilir hediyeler de söz konusu. Sadece alıp köşeye koymalık veya kullanmalık değil de hem ağız tadını hoş eden hem mutluluk veren hediyeler de söz konusu artık.

Bu hediyelerin kişiden kişiye değişen seçenekler olsa da belli kategorilerde toplayabiliriz. Yenilebilir çiçekler en başlıcalarındandır. Peki yenilebilir çiçekler nedir? Gelin buna bir bakalım.  Çiçek şeklinde tasarlanan yenilebilir çiçekler gül ve papatya olarak satılıyor. Ancak daha farklı çiçek türlerini de bulabiliyorsunuz.  Yenilebilir çiçekler kekten, çikolatadan, meyvelerden ve jelibonlardan yapılabiliyor. Gerçekten istediğiniz gıda türünü ve çiçek tipini seçerek bu tür hediyeler ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Yenilebilir çiçekleri kendiniz de yapabilirsiniz ya da sipariş verebileceğiniz sitemiz hemen hizmetimizdedir. Yenilebilir çiçekleri aynı zamanda sevdiğiniz kişinin evine veya iş yerine de kargolayabilirsiniz.

Bu yenilebilir çiçeklerde dikkat etmeniz gereken hususlardan birkaçına da değinelim isterim. Öyle ki hediyeyi alacak kişinin ne tür çiçek seveceğini bilmelisiniz ya da çikolata mı jelibon mu buna karar vermelisiniz. Ve sipariş vereceğiniz yenilebilir çiçeğin hangi firma olursa olsun tazeliğini teyitleyin. Bayatlamış bir hediye hiç mutluluk vermez.

Diğer bir yenilebilir hediye olarak cupcakelerden bahsedebiliriz. Artık bir kutu içinde çeşit çeşit aromaları olan cupcake siparişleri gönderilebiliyor. Kişinin özel gününe göre dizayn edilebilen bu keklerden oldukça farklı tasarımlar da söz konusu. Kedi, köpek, emojili ya da farklı tasarımlarla gerçekten komik ve şık hediyeler ortaya konulmakta. Burada dikkat etmeniz gereken ise cupcakelerin siparişinin yine iyi yapılması gerekmektedir. Aşırı sarsıntılı veya dikkatsiz taşımalarda şekil bozulmaları oldukça çok rastlanan bir durum.

Kekler cupcakelerin aksine yenilebilir hediyelerden en dayanıklısı keklerdir yine cupcakelerde olduğu gibi keklere de çeşitli şekiller verilmekte ve sevilecek tasarımlarla sunulabilmektedir. İsterseniz dışı çikolata kaplamalı olsun ya da hindistancevizili olsun karar size ve hediyeyi göndereceğiniz kişinin zevkine kalmış. Eğer göndereceğiniz kişinin doğum günü ise içine bir tane de mum koydurun ve öyle yollatın. Bazen mesafeler olsa da siparişler hızınıza yetişebilir. Hızlı güvenilir ve tazelik içerisindeki siparişlerle içiniz ferah olur.

Şekerlerden yapılan hediyeliklere ne dersiniz peki? Jelibonlardan yapılan saksılı minik ağaçlar oldukça lezzetli ve şık görünüyor. Bu hediyeleri karne alan veya doğum günü olan çocuklara sunabilirsiniz. Oldukça şirin ve tatlı hediyeye hiçbir çocuk hayır diyemez.

Sevgiliniz ve sizin fotoğrafınızın yer aldığı kek pastaya ne dersiniz. Bunlar da son dönemlerin en fenomen yenilebilir hediye çeşitlerinden. Renkli veya siyah beyaz siz seçin pastanızın da seçin ve mutluluğunuzu tatlandırın. Bu tür pastaların yapıldığı birçok butik pastane de bulabilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here