Sevgiliye göre bin bir türlü hediye alacağımız olaylar vardır. Doğum günleri, tebrikler, yıl dönümleri, yılbaşı gibi. Sevgiliye hediye alırken ilk önce karakterine göre bir analiz yapmalısınız. Alırsam bunu kullanır mı? İşine yarar mı? Sırf pahalı diye her hediye beğenilecek diye bir kural yok bunu unutmayın. Hediye alıyoruz. Yatırım yapmıyoruz. Kadınlar için hediye alacak arkadaşlarımıza önerimiz onların gerçekten sizi hatırlayabilecekleri, kullanmayı düşündükleri hediyeler almaya özen gösterin. Sevgilinizin hassas noktalarına dokunacak hediyelerden uzak durun. Kadınlar hormon farklılıkları nedeniyle daha duygusaldır ve onlara hediye almak bazen düşünmediğiniz bir sonuç bile ortaya çıkartabilir.

Yüz Bakım: Kızların vazgeçilmez ve her daim kullandıkları ve tükettikleri kozmetik ürünlerinin başında gelen yüz bakım ve makyaj malzemeleridir. Hediyeniz bu yöndeyse tek yapmanız gereken sevgilinizin kullandığı markaları gizlice tespit etmek (gizlice yapın ki onu düşündüğünüzü düşünsün)

Eşarp: Eğer ki sevgiliniz kapalıysa ona güzel bir eşarp alabilirsiniz. Gerçekten eşarp diye geçmeyin binlerce çeşit ve konfor unsuru olarak alternatifleri farklı.

Kolye: Burç uyumlarına göre mineral taşlardan kolyeler alabilirsiniz. Eğer burçlara inanmayan bir kişi ise onun sevdiği renklere ait taş kolyeler alabilirsiniz. Kızların hemen hepsinin aksesuar koleksiyonu vardır ve bunların içinde kolyeler ve yüzükler başı çekmektedir.

Form Ürünleri: Artık modern hayatla birlikte formu koruma adına birçok araç gereç ve gıda satılmaktadır. Eğer ki sevgilinizin beslenme tercihleri (vejetaryen, vegan, glütensiz) varsa ona göre gıdalar alabilirsiniz. İlle her hediye yenmeyecek diye bir kural yoktur. Burada amaç onu düşündüğünüzü göstermektedir. Eğer ki formunu korumak için kullandığı herhangi bir spor aleti de varsa ona ona göre bir şeyler de alabilirsiniz. Lastik, pilates minderi, yoga gereçleri, tütsüler gibi.

Meyve Sepeti: Bizim de uzmanlık alanımız olduğu ve birçok analiz sonucunda özel günlerde erkeklerin sevgililerine ön kutlama veya sürprizlerde artık normal çiçek değil meyveli çiçekler gönderdikleri yönünde. Güzel bir not veya sevgilinizin adınızı yazan keklerden oluşan kek buketleri ona güzel bir hediye olabilir. Hem ağzını tatlansın hem özel gün kutlansın.

Anı Videosu: Eğer uzun soluklu bir kutlama yapacaksanız. Romantizmin Nirvana’sını görmek istiyorsanız. Kesinlikle yıllar boyunca yaptığınız etkinliklerin anıları olan fotoğraf ve videolardan oluşan güzel fon müzikli bir video hazırlayın ve bunu doğum günü ya da diğer önemli günlerde gösterin. Bunu deneyip de beğenmedim lafını duyan hiçbir erkek yok. Gerçekten duyguları nostalji kadar tesir eden başka bir olgu yoktur. Sonuçta her hediye parayla alınan değil emek ile sarf edilenlerdendir.

Çanta: Çantasız kız gördünüz mü? Asla! Ve her kız her çantaya her zaman ihtiyaç duymaktadır. O sebepten eğer ki bir tekstil ürünü alınacaksa ilk başvurulması gerekenlerden birisi olabilir. Erkeğin kemeri kadının çantası ikisi de vazgeçilmezler listesinin başındadır.

Yukarıdaki maddeler sizlere hediye seçecekken bazı alternatif yolların nasıl oluşturulabileceği hakkında bilgi vermek içindi. Siz sevgilinizi bizden daha iyi tanırsınız o sebepten ona hediye alacakken onun gerçekten kullanacağı ve sizin onu gerçekten düşündüğünüzü hissettirebileceğiniz hediyeler almak önemlidir. Her şey maddiyat değil ve her şey maneviyat değildir. İkisinin de ortasını yakaladığınız durumlar daha önemlidir.

Okuduğunuz İçin Çok Teşekkür Ederiz….

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here