Erkekler için konuşacak olursak biliyoruz ki kızlar, erkek arkadaşlara hediye alma olayı kızlara hediye almaktan daha zor. Çünkü erkeklerin kullanabileceği birkaç aksesuar ve giysiden başka hediyelik seçenek pek ortaya çıkmıyor. Ancak yine ihtiyaç ve zevk ekseninde gidersek erkek arkadaşınızın ne gibi detayları sevdiğini anlamamız oldukça işe yarayacaktır. Erkek arkadaşıma ne hediye alsam sorusuna cevaplar veriyoruz.

Parfüm: Erkekler parfümde belli kokuları tercih ederler onun için parfüm alıyorken oldukça dikkat etin. Yapılan bazı araştırmalar erkeklerin parfüm kokularında kızlar kadar farklı seçeneğe gitmediği görülmüştür. Erkek bakım ürünlerinden de alınabilecek bazı gereçler var. Hele ki bakımlı erkek arkadaşınız var ise ona hediye almak için artık internette gırla seçenek var bunlardan bazıları.

Yay cımbız; bu sayede elmacık kemiklerinde ve göz çevresindeki kılları almaları daha rahat olur. İlk başta buna pek sıcak bakmasalar da kullandıkça buna alışıyorlar. Denenmiş ve görülmüştür.

Saç- Sakal Bakımı; Birçok erkek jöle veya saç spreyi kullanır ancak korkulu rüyaları ise kel kalma durumudur. Bunun için oldukça doğal ve saçı yıpratmayan jöle ve saç bakım kremleri alabilirsiniz. Erkeklerin makyajı saç ve sakaldır ona yapılan hiçbir yatırım boşa gitmez.

Kol Düğmesi; Klasik bir döngü haline erkeğe kol saati alma, bir kere yapıldıysa kâfi. Artık kol düğmelerini de kullanabilirsiniz oldukça şık ve modern görünüm için erkek aksesuarı olarak bunlar kullanılabilir.

Kitap; Gerçekten Türk milletinde kitap okuma oranı oldukça düşük. Ancak sevgilinizin belli konularda gelişmesini istiyorsanız. Kişisel gelişim hediyeleri asla boş geçilmemelidir. Belki de ortak noktalarda anlaşamadığınız konuları böyle bir kitap ile aşabilirsiniz. İki taraf için de yapıcı ve onarıcı tek bakım yolu kitaplardan geçmektedir.

Oyun Konsolu veya Oyun Teması: Belki de ev favori olanlardan birisidir. Erkeklerin oyun konsollarına olan tutkusu onun sevebileceği en güzel hediye olabilir. Bilgisayar oyunu alabilirsiniz veya oynadığı bir oyunun (LOL, Arena Of Valor gibi Moba oyunları) favori karakterinin yeni kostümünü hediye edebilirsiniz. Bunlar gerçekten bir erkeğin sevebileceği en güzel hediyelerden birisidir. Özellikle bu oyunları sizinle birlikte oynuyorsa bir erkek daha ne ister bilemiyorum.

Forma: Peki ya sevgiliniz aşırı fanatikse ona sevdiği oyuncunun formasını hediye edebilir hatta kendinize de bir tane alıp, arada sırada onunla maçlara o formayla gidebilirsiniz. Kızlar unutmayın ilişki tek taraflı gitmez bazen sevmeseniz de erkek arkadaşınızla bazı etkinliklere katılmanız güzel olabilir. Bu arada taraftar forması şart değil. Ona tuttuğu takımın renklerine has telefon kılıfı, cüzdan gibi diğer hediyelik eşyalardan da alabilirsiniz.

Kol Saati / Teknolojik: Telefon bütünleştirilebilen Uyku, adım sayaç, nabız, anlık mesaj okuma gibi özelliklere olan kol saatleri almak artık daha mantıklı. Bu sayede mesajını görmedim olayı da azalır 😉. Hem bu saatler vasıtası ile sevgilinizin sağlık durumları da belli başlı kontrol edilebilir.

Yukarıdaki maddeler genel olarak yazılmıştır. Erkeklere hediye almak onları saf halde tanımaktan geçiyor aslında. Giysi almak için gerçekten onun zevkini bilmelisiniz. Nasıl çevrede yaşıyor ne gibi arkadaşları var inanın hediye alırken bile etkilemektedir. Yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here